YC Technics

Onze sterke reputatie danken we aan het zeer hoge rendement van onze installatie

Contacteer ons!

Laat uw volledige elektriciteit en automatisatie aanleggen door een professional!

Elektriciteitswerken voor woningen in en rond Denderleeuw

Yves Charatte houdt zich niet alleen bezig met het aanleggen van zonnepanelen. U kan ook bij YC Technics terecht voor de elektriciteitswerken voor uw nieuwbouw of renovatie in de omgeving van Denderleeuw. Van het oplossen van kleine defecten aan de zekeringkast tot het aanleggen van een volledig nieuw of vernieuwd netwerk in de woning. Het spreekt vanzelf dat onze elektricien u ook alle mogelijkheden voor alternatieve energie kan aanreiken.

Automatisatie en domotica

Domotica is het geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen in de woning bedient en beheert, met als doel een verhoging van het comfort, de flexibiliteit, de communicatie, de veiligheid en het rationeel energiegebruik. Iedere morgen langs de rolluiken lopen om ze één voor één met de hand op te trekken of met een druk op de knop van de afstandsbediening alle rolluiken in één keer naar de juiste stand laten openen. Dat is wat automatisatie op comfortniveau voor u kan betekenen.

Als u een ervaren elektricien zoekt, die u ook alles weet te vertellen over de mogelijkheden en voordelen van zonne-energie. Dan is YC Technics uw partner! Laat zeker iets van u horen en stuur ons een bericht.