YC Technics

Onze sterke reputatie danken we aan het zeer hoge rendement van onze installatie

Contacteer ons!

Zonnestroom die écht naar uw stroomvoorziening gaat!

Omvormers van zonnepanelen

De omvormers leveren dan wel zelf geen stroom binnen de zonne-installatie. Hun goede werking bepaalt wel voor een groot deel hoe efficiënt de invloed van uw zonnepanelen op uw energieverbruik is. Voor een omvormer is het cruciaal dat hij zo weinig mogelijk stroom omzet in warmte. Dat is een heikelpunt, want de temperatuur van de zonnepanelen varieert uiteraard door de hoeveelheid lichtinval die de zon brengt. Daarom moet de omvormer zijn interne werking steeds kunnen aanpassen, van dag tot dag en moment tot moment. De keuze is dus niet onbelangrijk.

Omvormers van SMA: de wereldwijde marktleider

Voor onze omvormers kiezen we resoluut voor de invertoren van de Duitse fabrikant SMA . Zij zijn de wereldwijde marktleider op het gebied van omvormers. Zowel voor string invertoren in lagere vermogens als in centrale invertoren voor hogere vermogens is SMA de beste van de klas.

De omvormers van SMA zijn de meest efficiënte en werden door Ikaros Solar intussen al in meer dan 1.000 installaties gebruikt.

Yves Charatte kiest met andere woorden voor betrouwbaarheid en rendement bij het plaatsen van uw installatie. Neem vandaag nog contact op voor een offerte voor uw energieproject. We regelen zo snel mogelijk een afspraak.