YC Technics

Onze sterke reputatie danken we aan het zeer hoge rendement van onze installatie

Contacteer ons!

Een betrouwbare installatie met fiscaal voordeel voor u!

Onze zonneprojecten in en rond Denderleeuw

Yves Charatte kijkt terug op ruim 200 projecten waarvoor hij de zonne-installatie deed. Dat gaat van particuliere projecten tot de kleinere industriële projecten tot ongeveer 200 panelen. Bekijk een greep uit onze realisaties. 

Prijs en fiscaal voordeel zonnepanelen

Ieder project heeft zijn eigen prijs. In het geval van zonnepanelen is het dan ook moeilijk om dat echt te standaardiseren. YC Technics voorziet na een grondige studie een gedetailleerde offerte om aan uw energienoden te beantwoorden met de juiste panelen en de juiste hoeveelheid.

Wat wel interessant is om te weten, is dat er nog steeds fiscale voordelen verbonden zijn aan zonnepanelen. U weet vast dat de groene stroomcertificaten zijn afgebouwd, maar met zonne-energie profiteren zowel particulieren als bedrijven nog steeds van andere fiscale voordelen met betrekking tot alternatieve energie. Neem een kijkje op de site van de Vlaamse overheid om te zien wat u er vandaag fiscaal bij wint. Uiteraard helpen wij u ook graag wegwijs in de actuele wetgeving daarover.

Kortom, investeer vandaag nog in zonne-energie voor uw project in Denderleeuw. Yves Charatte zorgt voor een installatie die rendeert! Aarzel niet om contact op te nemen.